Oreo Cinnamon Rolls
Wist jij dat je met onze scones bakmix ook cinnamon rolls kunt maken? Deze week geeft Chef Joan een recept vrij om Oreo Cinnamon Rolls te maken. Zo lekker!
Wil je het recept bewaren voor later? Dan kun je hem ook downloaden onderaan de pagina!
Cinnamon Rolls
1 pak Coffeelicious Scones Bakmix
100 gram lichtbruine suiker
12 gram cacao
1 theelepel gemalen kaneel
60 gram ongezouten boter
100 gram gemalen Oreo’s
Vanilleglazuur
15 gram ongezouten boter
175 gram poedersuiker
2 eetlepels volle melk
1 theelepel vanille-extract
Heteluchtoven
20 minuten op 200 °C
Bereiden
Gebruik 1 pak Coffeelicious Scones Mix. Bereid het voor zoals omschreven op de verpakking en rol het deeg zacht uit met je handen tot een A4 formaat. Niet aanduwen! Meng in een kom de lichtbruine suiker, cacao en gemalen kaneel. Zet dit apart. Smeer de zachte boter gelijkmatig over het deeg. Strooi het kaneelmengsel hier gelijkmatig over heen en bedek het met gemalen Oreo’s. Rol het deeg strak en horizontaal op. Snijd het in gelijke stukken en bak ze in een ovenschaal voor 20 minuten. Voor het vanilleglazuur, voeg ongezouten boter, poedersuiker, volle melk en vanille-extract samen in een kom. Mix tot een glad geheel.
Laat de cinnamon rolls 15 minuutjes afkoelen en sprenkel er glazuur overheen. Maak het af door Oreo stukjes over het glazuur te strooien. Eet de cinnamon rolls wanneer ze nog een beetje warm zijn uit de oven. Dan zijn ze het lekkerst!
Tip!
Verwarm de volgende dag de cinnamon rolls voor 10 tot 15 seconden op in de magnetron.