Peanut Butter Cupcakes
Onze Celebration Cake mix, maar dan een beetje anders! Maak heerlijke chocolate cupcakes van de mix en Chef Joan geeft hieronder een heerlijke topping met pindakaas.
Lees hieronder het uitgeschreven recept. Wil je het recept bewaren voor later? Dan kun je hem ook downloaden onderaan de pagina!
Ingrediënten
Coffeelicious Celebration Cake Mix
75 gram zachte boter
100 gram pindakaas
150 gram poedersuiker
1 theelepel vanille extract
1 à 2 eetlepels slagroom of melk (optioneel)
Heteluchtoven
15 minuten op 175 °C
Bereiding
Maak de celebration cake zoals de verpakking omschrijft. In plaats van een bakvorm, gebruik 12 cupcake vormpjes en verdeel de mix hierover. Bak de cupcakes af.Voor de topping, plaats alle overige ingrediënten, behalve de slagroom/melk, in een kom en mix het tot een luchtig geheel. Gebruik als laatst de slagroom/melk wanneer de topping te dik blijft. Spuit de topping over de cupcakes wanneer ze afgekoeld zijn.
Tip!
Neem wat zoute pinda’s en rooster deze in de oven voor 5 minuten. Gebruik deze als decoratie!