Ice Cream Cakes
Hoe leuk zijn deze chocolade cakejes in de vorm van een ijsje! Super leuk en simpel om te maken. Chef Joan laat het je in de video hiernaast zien!
Lees hieronder het uitgeschreven recept. Wil je het recept bewaren voor later? Dan kun je hem ook downloaden onderaan de pagina.
Ingrediënten
Coffeelicious Cake bakmix
12 IJshoorntjes
Ingrediënten Topping
200 gram roomboter
400 gram poedersuiker
4 eetlepels melk
1 theelepel vanille extract
Decoratie naar wens
Heteluchtoven
15 minuten op 175 °C
Bereiding
Volg het recept op de verpakking. In plaats van een cake vorm, gebruik je ijshoorntjes in een cupcake bakvorm. Vul de hoorntjes tot de eerste ronding (ongeveer 3/4). Bak ze af op 175 graden voor 15 minuten. Mix voor de topping 200 gram roomboter, 400 gram poedersuiker, 4 eetlepels melk en 1 theelepels vanille extract. Spuit de ijsjes op in een draaiende beweging. Decoreer naar wens!