Brandy Nut Brie
Geen zoetigheid deze keer, maar een heerlijke topping voor kaas! Super lekker voor de lunch of de borrel. Vooral met een witte wijn!
Lees hieronder het uitgeschreven recept. Wil je het recept bewaren voor later? Dan kun je hem ook downloaden onderaan de pagina!
Wat heb je nodig?
50 gram bruine basterd
30 gram Pecannoten
1 eetlepel Cognac of Whiskey
1 Ronde brie of camembert
Crackers of stokbrood
Heteluchtoven
8 tot 9 minuten op 220 °C
Kaas bereiden
Verwarm de oven voor op 220 graden Celsius. Roer de suiker, noten en cognac of whiskey bij elkaar. Zet de kaas op een bakplaat in de oven voor 5 minuten tot het begint zacht te worden. Schep het suiker mengsel op de kaas en zet het terug in de oven voor 3 á 4 minuten tot de suiker gesmolten is. Eet met crackers of stokbrood.
Tip!
Een heerlijke snack voor bij een witte wijn!