Banana Apple Bread
Dit keer een nieuwe variant op het banana bread! Het banana apple bread is extra lekker als je het eerst even onder de toaster legt en daarna eet met boter en jam. Zo kun je er heerlijk van genieten als ontbijt, lunch of tussendoortje.
Hieronder lees je het uitgeschreven recept. Wil je het recept bewaren voor later? Dan kun je hem gemakkelijk downloaden door op de link onderin de pagina te klikken.
Wat heb je nodig?
360 gram bloem
3 rijpe bananen
2 eieren
280 gram appelmoes
Temperatuur
Heteluchtoven: 160 °C
Baktijd
50 minuten
Banana Apple Bread maken
Klop de bloem even goed met een garde. Voeg vervolgens de geprakte bananen, de losgeklopte eieren en de appelmoes toe. Meng het tot een glad geheel. Bekleed een cakevorm met bakpapier en giet het mengsel er in. Bak het af in de oven voor 50 minuten.
Tip!
Toast het brood voordat je het eet. Dan is het extra lekker!