Jam Thumbprint Scones
Scones met een twist. Vul de ze met jouw favoriete Bonne Maman jam en geniet!
Lees hieronder het uitgeschreven recept. Wil je het recept bewaren voor later? Dan kun je hem ook downloaden onderaan de pagina.
Ingrediënten
Coffeelicious Scones Bakmix
Aarbeienjam
Clotted Cream
Heteluchtoven
15 minuten op 200 °C
Bereiding
Volg de bakinstructies op de verpakking van de bakmix. Maak een kuiltje in het midden van de scones voor dat ze worden afgebakken. Zorg dat het kuiltje niet te diep is! Schep een eetlepel aardbeienjam in het kuiltje en bestrijk de scones met een klein beetje melk. Bak ze daarna af. Eet de scones met clotted cream wanneer ze zijn afgekoeld!
Tip!
Besprenkel ze met vanille glazuur! (100 gr. poedersuiker, 1/2 tl. vanille extract en melk tot de juiste dikte).